Deze pagina afdrukken
zondag, 13 september 2015 13:38

Zaterdag 12 September 2015 Aanbevolen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 12 september zijn er 4 evenementen, 3 hardloop en 1 wandeltocht en waar doe je dan aan mee, ga je voor de Abel Tasman Struuntocht, voor een wedstrijd hardlopen, het goede doel steunen nl. de Hineni Loop in Adorp welke 1x in de 2 jaar wordt georganiseerd en steun je  de zorgboerderij of doe je mee in Winschoten en steun je Multimissions voor de mensen in Kosovo of ga je voor een wedstrijd in Westernieland. Jammer dat er dan zoveel loopjes op 1 dag zijn want het vergt heel veel tijd en energie om een loop te organiseren.  Hopenlijk is  het  volgend jaar beter georganiseerd, want het is nog steeds voor iedereen gelijk , je kunt maar op 1 plek tegelijk zijn.

Donderdag was al de Oosterveld loop in Farmsum waar Alie Klei  en Corry Hofland aan mee hebben gedaan in Winschoten Saskia van Swam, Ulfert Doornbos en Jurgen Stiekema, in Adorp Marian en Riëtte Danhof, Dirk de Weert en Nicole Boschman en in Westernieland Binie Kuipers en Magriet Taselaar.

Magriet sleepte nog even weer een prijs in de wacht. Aan de Abel Tasman Struuntocht Ellen Staal, Theo Vegter, Reinie Heerema, Roelie Bijmolt en Geesje Graver.

 

Gelezen: 1458 keer Laatst aangepast op zondag, 06 augustus 2017 09:40
Log in om reacties te plaatsen