Herman Hemmes

Herman Hemmes

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Kameleonners,

Vanmorgen om 9:30 vertrokken de eerste wandelaars en hardlopers vanuit Het dorpshuis in Usquert. Het was ruig weer vanmorgen maar deze kanjers gingen er weer voor om hun afstand te volbrengen.En na het wandelen en het hardlopen was er vanalles klaar gezet om te nuttigen. Soep, Thee, Koffie of nog iets anders, het was zeer goed verzorgt door de beheerders van het dorpshuis Bedankt daar voor. Ik wens iedereen die dit leest alvast een fijne oudejaarsdag en avond toe en vooral een GELUKKIG NIEUWJAAR!!

Vriendelijke Groet;

Herman Hemmes.

 

klik hier voor foto`s.

DSC 3144 (1)

DSC 3146 (1)

DSC 3149 (1)

DSC 3153 (1)

 

zondag, 18 december 2022 15:51

2022-12-18 Delfzijl, Dijkloop Delfzijl.

Hallo Kameleonners,

Vandaag de dijkloop van Delfzijl naar de Eemshaven, ik ben even naar de dijk geweest waar ik al gauw weer weg was vanwege de snijdende kou. Maar de lopers hadden na een aantal te hebben gevraagd geen last van de kou, vonden het wel lekker om te hardlopen.

Wij weten dat Klaas Olthof mee gedaan heeft aan deze dijkloop.

klik hier voor foto`s.

 

Route 2022 Dijkloop 800x285

zondag, 30 oktober 2022 16:53

2022-10-30 Delfzijl, 10e Zeemijlenloop.

Hoi Kameleonners,

Vandaag was in Delfzijl de 10e zeemijlenloop en 8 leden van de club waren daarbij aanwezig om mee te doen aan de 4 zeemijlenloop. Onder zeer warme omstandeigheden moest deze afstand worden volbracht, maar net als altijd hebben ze allemaal de eindstreep gehaalt. 

De uitslagen staan weer onder het kopje "UITSLAGEN" en de foto`s zijn gemaakt door Tineke Hemmes.

klik hier voor foto`s

Hallo Kameleonners,

 

Vandaag was de SNEL Eemsmondloop in Uithuizermeeden en 7 leden van loopgroep-kameleon waren daarbij aanwezig. Tineke Hemmes was aanwezig voor het maken van foto`s. De loopuitslagen staan weer onder het kopje "uitslagen ".

 

klik hier voor foto`s.

donderdag, 08 september 2022 19:08

2022-09-08 De veiligheidsvestjes moeten weer aan!!

Beste hardlopers,

 

Met ingang van volgende week graag allemaal weer de hesjes aan tijdens de trainingen.  

     veiligheidshesje       

Vriendelijke Groet;

Magriet Taselaar.

 

 

Hallo Kameleonners

De 20e Lopster Torenloop in Loppersum is alweer achter de rug en 3 leden verschenen aan de startlijn aldaar. Het was warm maar ze lieten zich er niet onder krijgen en bereikten allemaal de finishlijn. De volgende loop is de 29e Halve Marathon (21,1km) en 10km Lauwersoog-Ulrum.

Klik hier voor de Foto`s.

 Hallo Kameleonners,

Om mij goed voor te bereiden op de mooiste halve marathon van Nederland in Zwolle op 11 juni heb ik Magriet om advies gevraagd. Op donderdagavond heb ik training met de loopgroep. En op zaterdag ren ik met 2 mannen waarvan 1 al 74 jaar is. We rennen dan ruim 5 km.
Meestal loop ik op maandag / dinsdag ongeveer 10 km. Op advies van Magriet ben ik die 10 km gaan uitbreiden met steeds 2 km meer en dat 2 weken achter elkaar. Ik moest dan 2x 12 km rennen en dan 2x14 enz. Totdat ik bij 20km was, dat hoefde maar 1 keer. De week erop 15 km en de week van de marathon rust, geen hardlopen.
Het was een geweldige ervaring: Wat een mensen aan de kant en veel muziek.
Tot 19 km ging het goed, de laatste 3 km gingen moeizaam maar ik ben blijven rennen.
Prachtig: De mensen blijven je aanmoedigen tot aan de finish.

Aafke Hoff.