Lidmaatschap Loopgroep

Voorwaarden / Contributie / Lidmaatschap

  • De contributie voor de Loopgroep-Kameleon wordt 2x per jaar geïnd, nl. begin januari en begin juni (tenzij je halverwege het jaar lid wordt.) De contributie voor de trainingen in Eenrum bedraagt € 45,- per half jaar, voor Uithuizen is dit € 50,- per half jaar (dit is inclusief het gebruik van de kleedkamers/douches).
    Extra aantrekkelijk is het om zowel in Eenrum als in Uithuizen te trainen. Voor slechts €2,50 extra per maand is het mogelijk om wekelijks aan beide trainingen deel te nemen.

  • Opzegging van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk 2 maanden voor de inningsdatum van de contributie.

  • Lidmaatschap van de Dutch Runners (verplicht) is € 17,00 per jaar ongeacht de datum dat je lid wordt.

  • Het is mogelijk mee te trainen zonder lid te worden van de loopgroep. Hiervoor is bij Magriet een 10-strippenkaart te verkrijgen die dan per training wordt afgestempeld. De 10-strippenkaart kost € 40,00.

  • Bewegen bij Loopgroep-Kameleon en bij Kameleon-Loopbegeleiding doe je op eigen risico.

  • Voor overige zaken gelden de algemene voorwaarden van Kameleon-Loopbegeleiding.

 

 

Je bent van harte welkom om enkele keren vrijblijvend mee te trainen. Kom gerust eens langs op een training of neem voor meer informatie contact op met Magriet Taselaar-Vegter, tel. 06-51140603

Om je te kunnen aanmelden dien je de gezondheidsverklaring en het aanmeldformulier volledig in te vullen en inleveren bij Magriet. De formulieren kun je hieronder downloaden.

Buienradar

RunXGroningen groot

 
 

Snijder                                                   RunX

 

www.marinouk.nl                                    www.mashibo.nl